Kenniscafé voor professionals in West op 16 mei 2019

November vorig jaar was het eerste kenniscafé in West over armoede. De opkomst was groot en deelnemers gaven aan graag meer kennis met elkaar te willen delen: Wie doet nu eigenlijk wat? Daarom nu een kenniscafé waar ruimte is om volop uit te wisselen en te netwerken. En waar je - onder het genot van een overheerlijke lunch - je eigen succesverhaal, aanbod of initiatief kunt pitchen.

Wist je bijvoorbeeld dat er een assertiviteitstraining voor mensen met een lichtverstandelijke beperking is? Kinderen en jongeren in (v)echtscheidingssituaties een buddy kunnen krijgen? Er een initiatief loopt voor ouderen en eenzaamheid, vrouwen uit Stadshagen via hun persoonlijke verhaal andere vrouwen inspireren, sporten met een beperking mogelijk is, politiekids en rap worden ingezet om kinderen allerlei vaardigheden aan te leren? En dat allemaal in West!

Heb je zelf een mooi initiatief of succesverhaal dat iedereen moet weten? Je hebt twee minuten de tijd om te pitchen. Kom dus 16 mei naar het kenniscafé en vertel of laat je ideeën zien!    

Wanneer

Donderdag 16 mei 2019, van 12.00 – 13.30 uur. Vanaf 11.45 uur is er inloop. Voor je lunch wordt gezorgd.

Voor wie

Professionals, met name in Stadshagen en Westenholte. Zoals zorgaanbieders, welzijnsorganisaties, huisartsen, scholen, woningcorporaties en politie.

Waar

Jongerencentrum LevelZ, Klokkengieterlaan 1, Zwolle.

Aanmelden

Aanmelden kan online, tot uiterlijk 15 mei.

Organisatie

Het kenniscafé wordt georganiseerd door Travers Welzijn en het Sociaal wijkteam.