Kenniscafé over financiële krapte op 28 maart

Wil je als wijkbewoner van Zwolle-Zuid of als professional weten waar je terecht kunt met je vragen? Worstel je als professional soms met de vraag hoe je mensen met schulden of een krappe financiële situatie het best kunt helpen? Wil je weten wat de invloed van stress is op je brein? Kom dan naar het gratis kenniscafé over financiële krapte op donderdag 28 maart 2019!

Financiële krapte kan iedereen overkomen. Toch zien we dat mensen het er liever niet over hebben. Jammer, want met de juiste hulp is er vaak veel mogelijk. Hierover gaan we tijdens het kenniscafé in gesprek.

Programma

  • Doorlopende informatiemarkt met partijen uit de stad, waaronder Stichting Buiten de Boot, Stichting Meedoen en SamenZwolle
  • De Zwolse armoederegisseur en ervaringsdeskundingen vertellen over de effecten van geldstress op je brein en het ontstaan van vooroordelen.
  • Hoe weten we elkaar beter te vinden in de wijk? Is gezond opgroeien ook mogelijk met een krappe beurs? Over deze en andere vragen gaan we met elkaar in gesprek.
  • We sluiten af met een gezellige lunch.

Wanneer

Donderdag 28 maart 2019, van 10.00 – 13.00 uur.
Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie en thee.

Voor wie

Voor inwoners van Zwolle-Zuid en voor professionals.

Waar

Buurthuis De Siggels, Voetbalvereniging SVI, IJsselcentraleweg 9, Zwolle.

Organisatie

Travers Welzijn en het Sociaal wijkteam Zwolle organiseren het kenniscafé.

Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier.