Online opvoedadvies

Als ouder hebt u vast wel eens een vraag over de opvoeding van uw kind. Kinderopvang Plus (Travers Welzijn) en het Sociaal wijkteam Zwolle willen u hierbij graag ondersteunen. Daarom bieden we nu ook online opvoedadvies.

Het online opvoedadvies is bedoeld voor ouders met vragen over de ontwikkeling, de opvoeding of het gedrag van hun kind (0-6 jaar). Heeft uw kind moeite met samenspelen en vriendjes maken? Hebt u regelmatig strijd met uw kind? Hoe gaat u ermee om als uw peuter niet wil eten? Vraagt u zich af of uw kind achterloopt in zijn ontwikkeling?

Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen die voorbij kunnen komen bij het online opvoedadvies. Medewerkers van Kinderopvang Plus en sociaal werkers van het wijkteam beantwoorden de vragen via chat en kunnen u misschien al met één gesprek op weg helpen.

Chatmomenten

Ouders kunnen chatten met het team op de volgende momenten:

  • maandag van 09.00 tot 10.00 uur
  • woensdag van 19.30 tot 20.30 uur 
  • donderdag van 16.00 tot 17.00 uur

U kunt uw vraag stellen via www.traverswelzijn.nl/online-opvoedadvies

Het advies is gratis en voor alle Zwolse ouders, ook voor mensen die niet eerder met Kinderopvang Plus en/of het Sociaal wijkteam contact hebben gehad. 

Contact in de wijken blijft

De mogelijkheid voor ouders om digitaal met beroepskrachten in contact te komen, is een aanvulling op het face-to-face contact in de wijken, waar het werk van Travers Welzijn en het Sociaal wijkteam om bekend staat.

Handige informatie

Veel handige informatie over opvoeden is ook te vinden op www.swtzwolle.nl/opvoeden