document iconMeer nieuws

Nieuws

 • Iedereen T€lt Festival in Diezerpoort

  Op vrijdagmiddag 2 juni ben je van harte welkom op het Iedereen T€lt Festival in Diezerpoort.

 • Lift je leven en doe mee met het programma!

  In tijden waarin boodschappen, gas en energie alsmaar duurder worden, is het moeilijk om genoeg geld over te houden aan het einde van de maand. Lift je leven is een programma dat mensen hierbij wil helpen. Daarnaast besteedt het programma ook aandacht aan de thema’s duurzaamheid en gezondheid. Voor de Week van het geld vertellen Peggy Blokland en Solange Kook over het programma Lift je leven.

 • Kom op voor jezelf training

  Er zijn nog een paar plaatsen vrij bij de 'Kom op voor jezelf' training voor volwassenen. Doe je ook mee?

 • Inloopspreekuur Sociaal wijkteam West gaat op 4 donderdagen niet door

  Het inloopspreekuur van het Sociaal wijkteam West gaat op deze donderdagochtenden niet door:

 • Ieder kind een thuis: regio IJsselland streeft naar nul uit huis geplaatste kinderen

  Regio IJsselland streeft naar nul uit huis geplaatste kinderen en voor ieder kind een goed thuis om op te groeien. Het liefst bij de eigen ouders en als het echt niet anders kan in een omgeving die zoveel als mogelijk lijkt op de gezinssituatie. Dat is de gezamenlijke intentie die 11 gemeenten en 17 aanbieders van Jeugdhulp in IJsselland hebben vastgelegd in een convenant.

  Foto: Louise Rouwhorst ondertekent het convenant namens de 17 jeugdzorgaanbieders, onder toeziend oog Michiel van Willigen.
 • Week van het inwonersperspectief

  Bij de doorontwikkeling van het Sociaal Wijkteam vinden wij de leefwereld van de inwoners van Zwolle een belangrijk vertrekpunt. Daarom willen we graag weten hoe zij naar zichzelf, de wereld en specifiek de dienstverlening van het Sociaal Wijkteam kijken. Om dit te achterhalen organiseren we de ‘Week van het inwonersperspectief’ van 23 tot en met 27 januari 2023. Een team gaat dan op pad om in gesprek te gaan met inwoners. Tijdens een tweedaagse startbijeenkomst bereidde het team zich hierop voor.

  Groepsfoto van het multidisciplinaire team