Mindfulnesstraining

Minder stress en meer rust ervaren? Kom naar de mindfulnesstraining.

Wil je je minder zorgen maken en meer genieten van het hier en nu? Doe mee met onze mindfulnesstraining! Leer eenvoudige, praktische technieken om stress te verminderen, je beter te concentreren en meer te ontspannen. Doe mee en ontdek hoe mindfulness je leven positief kan veranderen.

In onze mindfulnesstraining leer je je bewust te zijn van alles wat zich voordoet in het hier en nu, zonder daarover te oordelen of het te willen veranderen. Letterlijk vertaald, betekent mindfulness ‘opmerkzaamheid’. Mindfulness gaat over leven met aandacht.

Voor wie?

Voor volwassenen die:

  • Minder stress willen ervaren
  • Meer in het hier en nu willen zijn waardoor er minder ruis is
  • Minder oordelend willen zijn naar zichzelf
  • Meer bewust willen zijn van hoe het met hen gaat
  • Zich krachtiger willen voelen
  • Meer geconcentreerd willen zijn

Wanneer?

We starten dinsdag 28 november 2023 met de mindfulnesstraining. De acht bijeenkomsten zijn op dinsdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. In verband met de kerstvakantie is er geen training op 26 december 2023 en 2 januari 2024. De laatste training is op dinsdag 30 januari 2024.

Waar?

Sociaal wijkteam West in het Cultuurhuis Stadshagen aan de Werkerlaan 1 in Zwolle.

Kosten?

Meedoen is gratis.

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je contactexterne-link-icoon met ons opnemen. Aanmelden kan tot en met 27 november. Als je je hebt aangemeld, nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als de groep vol is, kun je je wel inschrijven, maar schuif je door naar de volgende groep. Zodra bekend is wanneer deze start, nemen we contact met je op.