Sociaal wijkteam Noord

Let op: vanwege het coronavirus hebben we onze werkwijze en openingstijden aangepast. Bekijk het bericht op de voorpagina voor actuele informatie. 

U vindt de medewerkers van het Sociaal wijkteam Noord op twee locaties. Op maandag en dinsdag in De Bolder in de Aa-landen. Op woensdag, donderdag en vrijdag in Wijkcentrum Holtenbroek.

U kunt er op de genoemde dagen tussen 9:00 en 12:00 uur binnenlopen voor een persoonlijk gesprek. Een gesprek op afspraak is buiten deze tijden mogelijk. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Tijdens de schoolvakanties is het Sociaal wijkteam in De Bolder gesloten. U bent dan welkom in Wijkcentrum Holtenbroek. Het inloopspreekuur is daar dan van maandag tot en met vrijdag.

Inloopadressen

Op maandag en dinsdag tussen 9:00 en 12:00 uur:

Multifunctioneel Centrum De Bolder
Dobbe 29
8032 JW Zwolle
Vind uw route via Google Maps

Op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur:

Wijkcentrum Holtenbroek
Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle
Vind uw route via Google Maps

Inloopspreekuur op dinsdagavond

Liever 's avonds naar het inloopspreekuur? Iedere dinsdag van 17.00 - 20.00 uur kunt u terecht bij Sociaal wijkteam Oost. Een afspraak maken is niet nodig.  

Postadres

Sociaal wijkteam Zwolle
Postbus 40119
8004 DC  Zwolle

Sociaal Raadslieden & Op Orde

Bij het Sociaal wijkteam vindt u een inlooppunt van de Sociaal Raadslieden en Op Orde. U kunt er terecht voor hulp en advies bij uw thuisadministratie. Informatie over de spreekuren vindt u hier

Digitaal Servicepunt Holtenbroek

Elke donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur voor al uw digitale vragen en computerhulp. Meer informatie op www.swtzwolle.nl/digitaalservicepunt

Wijkcentrum Holtenbroek

Gebouw Wijkcentrum Holtenbroek Bachlaan 20, 8031 HL ZwolleWijkcentrum Holtenbroek Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle

Multifunctioneel centrum De Bolder

Multifunctioneel centrum De Bolder Aalanden

Op de kaart: Multifunctioneel centrum De Bolder in de Aa-landen