ondersteuning iconSteunpunt Toeslagenaffaire

Het Steunpunt Toeslagenaffaire Zwolle helpt gezinnen die getroffen zijn door de kinderopvangtoeslagaffaire. Onze medewerkers geven jou praktische steun om je leven weer op de rit te krijgen. Onze hulp is gratis.

Veel mensen zijn in de problemen gekomen door de kinderopvangtoeslagaffaire. Vaak ervaren gedupeerde ouders en hun kinderen een groot gevoel van onrecht en onmacht. De Belastingdienst geeft een financiële compensatie, maar dat is niet altijd voldoende.

Wij zijn er voor jou!

Onze ervaring

Bij het Steunpunt Toeslagenaffaire begrijpen wij dat er vaak geen vertrouwen meer is in overheidsinstanties. Wij hebben ervaren dat de toeslagaffaire veel problemen op verschillende gebieden heeft veroorzaakt. Zo komen wij gedupeerden tegen die te maken hebben met bijvoorbeeld financiële problemen, eenzaamheid, verloren zelfvertrouwen, het ontbreken van daginvulling en relatie- en opvoedproblemen.

Onze hulp

We luisteren naar jouw persoonlijke verhaal, denken met je mee en bieden ondersteuning waar dit nodig is. Ook al is dit alleen een luisterend oor. Of misschien is er iets anders nodig om weer een nieuwe start te kunnen maken. Ook dan denken we met je mee.

Contact?

Wij helpen je graag! Bel ons via het telefoonnummer van het Sociaal wijkteam of stuur een e-mail.

Telefoon: (038) 498 99 80 (iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail: steunpunt-toeslagen@zwolle.nl