Sociaal wijkteam West

U vindt de medewerkers van Sociaal wijkteam West in Cultuurhuis Stadshagen en in het gebouw van Jobpoint in Westenholte.

U kunt in Stadshagen op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur binnenlopen voor een persoonlijk gesprek. Een gesprek op afspraak is buiten deze tijden mogelijk. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. 

Adres

Cultuurhuis Stadshagen
Werkerlaan 1
8043 LT Zwolle

Vind uw route via Google Maps 

Foto van Cultuurhuis StadshagenGoogle Maps afbeelding van de locatie op de kaart

Sociaal Raadslieden & Op Orde

Bij het Sociaal wijkteam vindt u een inlooppunt van de Sociaal Raadslieden en Op Orde. U kunt er terecht voor hulp en advies bij uw thuisadministratie. Informatie over de spreekuren vindt u hier

Westenholte

In Westenholte is een gezamenlijk loket van burenhulpproject StinsKracht en Sociaal wijkteam west. Afhankelijk van uw vraag krijgt u hulp van een vrijwilliger van Stinskracht, een sociaal werker van het Sociaal wijkteam of allebei.

U kunt in Westenholte op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur binnenlopen. Een gesprek op afspraak is buiten deze tijden is ook mogelijk. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. 

U kunt bellen met het loket via StinsKracht, telefoonnummer 06 1261 32 80 of het Sociaal wijkteam telefoonnummer (038) 498 9980.

Tijdens de schoolvakanties is er geen inloop in Westenholte. U kunt dan terecht in Stadshagen.

Adres

Studio Jobpoint
Westenholterweg 50
8042 AJ Zwolle

Inloopspreekuur op dinsdagavond

Liever 's avonds naar het inloopspreekuur? Iedere dinsdag van 17.00 - 20.00 uur kunt u terecht bij Sociaal wijkteam Oost. Een afspraak maken is niet nodig.  

Postadres

Sociaal wijkteam Zwolle
Postbus 40119
8004 DC  Zwolle