Kinderen van 8-12 jaar

KOPP groep ‘Voor jou’ verplaatst

08 april 2024
Homepage

De KOPP groep ‘Voor jou’ voor kinderen van 8-12 jaar in Zwolle is verplaatst. Startdatum is nu 14 mei. Mocht je nog kinderen kennen waarvoor deze training helpend is, stuur gerust de flyer door.

Er is nog plek, aanmelden kan via de website van Impluzexterne-link-icoon. In oktober starten KOPP groepen voor de leeftijd 12-16 en 16-25 jaar.

KOPP groep ‘Voor jou’

Deze doe- praatgroep is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar die opgroeien in een gezin met een ouder met psychische of verslavingsproblematiek. De kinderen begrijpen soms niet wat er aan de hand is. Veel kinderen durven er niet over te praten. Zij piekeren er in hun eentje over, trekken zich terug en raken geïsoleerd. Het is in deze situatie belangrijk dat kinderen zich uiten, omdat anders de kans bestaat dat dit soort gedachten en gevoelens zich opstapelen en uiteindelijk tot problemen leiden.

Voor deze kinderen is er een doe/praatgroep (het is géén therapiegroep). Kinderen krijgen de kans om spelenderwijs te leren met hun situatie om te gaan. Er wordt dus niet alleen gepraat, maar ook veel gedaan, zoals tekenen, toneel spelen of video kijken. KOPP voor jou is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en bestaat uit acht bijeenkomsten met mogelijk een terugkombijeenkomst en de mogelijkheid van een ouderavond(en) en/of een individueel eindgesprek met de ouder(s).

Aanmelden

Er is nog plek, aanmelden kan via www.impluz.nl/training/kopp-voor-jou-8-12-jrexterne-link-icoon.